Lezing:

Liefde in vele facetten

 

De lezing 'Liefde in vele facetten' kan op verschillende wijzen vorm gegeven worden, zoals een lezing + discussie, een workshop, in meerdere blokken bij een speciale gelegenheid, of als cursus. Steeds zal er volop gelegenheid zijn voor gesprek en discussie tussen de deelnemers.

Onderwerpen:
* liefde en vriendschap * liefde en verliefdheid * liefdesenergie * liefdesverdriet * liefdesrituelen * sleurliefde * liefde bedrijven * liefde op ego- en op zielsniveau * liefde op het eerste gezicht * onmogelijke liefde * zielsverwantschap * tweelingzielen * liefde in meervoud * liefde in veelvoud * lessen van de liefde * liefde en bewustzijn
Publicatie
Op basis van deze onderwerpen en inzichten is in 2007 bij Sevire de bundel 'Liefde in vele facetten' verschenen. Zie voor verdere toelichting de pagina boeken.
Groepen
Een lezing (workshop/cursus) met deze onderwerpen is zeer geschikt voor groepen die met enige diepgang geinteresseerd zijn in de intrinsieke betekenis van liefde en relaties. Behalve bij algemene (vereniging/bedrijfs)bijeenkomsten, past deze lezing ook goed bij feestelijke gelegenheden, zoals een 25- of 40-jarig huwlijks/relatiefeest, een bijzondere verjaardag, e.d.
Overleg, kosten
Voor overleg kunt u contact opnemen:
E: iteke@weeda.nl
T: 0317-415518
De kosten worden in overleg vastgesteld en zijn afhankelijk van draagkracht en mogelijkheden van de vragende persoon of instelling.