Lezingen


Optreden voor groepen is mijn lust en mijn leven; ik kan zozeer opgaan in het contact met de zaal dat ik gevoel van tijd verlies. Noem het een flow... Mijn ervaring op dit gebied is groot. De lezingen worden gekenmerkt door het tonen van samenhangen vanuit een brede visie, door interactie met de zaal, en door relativering en humor. Omdat de onderwerpen doorgaans eenieder aangaan in het persoonlijke leven en arbeidsleven geven ze steeds aanleiding tot levendige gesprekken en discussies.
 
Het genieten van deze evenementen lijkt tweezijdig te zijn.
Regelmatig terugkerende reacties na afloop van optredens zijn:
'ik heb ervan genóten' / zeer boeiend/ groot enthousiasme, geeft energie / deskundig en duidelijk / geweldig inspirerend / 'jammer dat mijn partner er niet bij was' / 'we hebben alleen maar positieve reacties gehad' / 'we hadden wel uren naar je kunnen luisteren!' / 'ik zit nog na te genieten en na te denken' / 'het was het hoogtepunt van de dag' /
 
 
Onderwerpen en titelszie pagina onderwerpen
 
 
Groepen
 
In de afgelopen decennia heb ik voor een grote variatie aan groepen gesproken.
Voorbeelden:
banken, woon-/bouwwereld, managers, secretaressebijeenkomsten, vereniging van directeuren, IT-bedrijven, inkoopverenigingen, belastingdienst, brandweer/ politie/ artsen/ advocaten, scholen, zorgsector, (geestelijke) gezondheidssector, verpleegkundigen/ ziekenhuizen, bijeenkomsten culturele integratie, ministeries, kunsttentoonstellingen, therapeuten, vrijwilligers/ welzijnswerk, hoger onderwijs voor ouderen, vrouwenverenigingen, rotary/ lionsclub, humanistisch verbond/ religieuze groeperingen/ spirituele cafés, juniorkamer, studentenbijeenkomsten, huwelijksfeesten, bijzondere verjaardagen.
 
 
Kosten
 
De kosten worden in overleg vastgesteld en zijn afhankelijk van reiskosten, eventuele voorbespreking, doel van de activiteit en draagkracht van de vragende persoon of instelling.
Iteke Weeda, Lawickse Allee 98, 6707AM Wageningen
T: 0317-415518
E: iteke@weeda.nl